​Kontakt os på tlf.: 86 80 12 29

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

DEFA DVS90​

”Erfaring og statistikker viser, at en bilalarm har en afskrækkende virkning, så du og din bil er sikker. Baseret på mere end 20 års erfaring med alarm, er DEFA førende på markedet i Europa."

"Den nye DVS90 – verdens mest intelligente bilalarm – vil gøre det endnu sværere at stjæle eller bryde ind i din bil. DEFA alarm leverer skræddersyede løsninger til de fleste bilmodeller uanset udstyrsniveau og alder. Dette giver dig mulighed for at få en brugerdefineret alarm til netop din bil, lastbil eller båd."

"Husk! Tyvene vælger biler uden alarm!”​

DVS90 Centralenhed

Centralenheden er hjernen i alarmsystemet som kommunikerer med sensorer, sirene og bilens elektroniske system. Centralenheden kan sammen med tilbehør skræddersyes til din bil eller lastbil.

Vinduesmodul/glasknussensor

Glasknussensoren monteres på indersiden af frontruden på din bil og med den indbyggede mikrofon registrerer den hvis en tyv knuser glas i kabinen eller prøver på samme. Derudover sender den med sin blå LED at bilen er sikret med en alarm.

Sirene

En sirene monteres, som larmer når alarmen bliver udløst, derudover kan en backup sirene monteres som alarmere hvis strømmen til centralenheden forsvinder eller batteriet frakobles.

Vinduesdekaler/klistermærker

En DEFA alarm kommer også med et set klistermærker som kan monteres i vinduerne for at indikere at bilen er sikret med et DEFA alarmsystem.

Bevægelsessensor

Alarmsystemet kan suppleres med en bevægelsessensor som registrerer bevægelser i f.eks. varerum i en varebil. Denne kan starte alarmen hvis nogen er inde i varerummet mens bilen er låst.​

Niveausensor

Alarmsystemet kan suppleres med en niveausensor, som registrerer hvis bilen løftes dette kan bruges hvis bilen bliver forsøgt stjålet på ladvogn eller lign. eller hvis tyvene prøver på at stjæle fælgene.​

Separat fjernbetjening

Bilens alarmsystem kan suppleres med en separat fjernbetjening til alarmen, som er mere sikker end bilens originale nøgle/fjernbetjening.​

Separat startspærre

Alarmsystemet kan kombineres med en separat startspærre, der kan bruges sammen med den separate fjernbetjening til at lave en dobbeltesikring af din bil.​

Parring med GPS-overvågning/flådestyring

Dit alarmsystem kan med fordel parres med en GPS-overvågning, da GPS-overvågningen kan sende dig en sms-advarsel hvis alarmen går, og kan samtidig følge på et kort hvor den er henne.

Få et gratis tilbud

​Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på en eller flere af vores løsninger.

Mobil Autoteknik

Vestergade 14 5884 Gudme - Telefon: 86 80 12 29 - info@mobil-autoteknik.dk